dilluns, 21 de setembre del 2009

Que ve el llop!

Un think tank proper al PP ja parla dels tancs com a resposta a l’onada de consultes populars


Després de l’efecte dominó de la consulta d’Arenys de Munt , les forces espanyolistes han mogut fitxa apel•lant el discurs de la por. El GEES, ‘think tank’ neoconservador proper al PP,ha publicat aquest mes de setembre al portal conservador Libertad Digital una anàlisi en la qual recorda que l’exèrcit és el garant de la unitat d’Espanya segons la Constitució. Us deixo l’enllaç de la notícia que ha publicat l’Avui .

Qui són aquests del GEES?

El Grup d’Estudis Estratègics (GEES) és un think tank creat l’any 1986 amb el propòsit de compartir experiències de diversos experts sobre l’estudi de la seguretat internacional i la defensa. Les seves propostes són d’inspiració neoconservadora i està integrat per persones provinents del món acadèmic, del militar i de l’empresa privada. Els atemptats de Nova York i Washington de l’11 de setembre del 2001, juntament amb els de Madrid de l’11 de març del 2004, van provocar canvis importants en les activitats del GEES.

En aquest sentit, van començar a rebre encàrrecs sobre els elements fonamentals del nou ordre mundial estratègic, amb especial incidència en l’àmbit espanyol. D’aquesta manera, els analistes del GEES van evolucionar cap a un major compromís ideològic, comptant amb els drets de reproducció de destacades figures internacionals. El seu finançament és 100% privat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada