divendres, 12 de març del 2010

La CatDem marca el full de ruta a Artur Mas

El ‘think tank’ lliurarà demà al líder convergent les conclusions sobre la refundació del catalanisme



Cada vegada més, els ‘think tanks’ tindran més importància a l’hora de dissenyar programes electorals i definir temes estratègics. De les fundacions dels partits catalans, la que més ràpidament ha assimilat l’essència dels ‘think tanks’ nord-americans és la CatDem, organització vinculada a CDC.

Demà, la fundació convergent lliurarà les conclusions dels dos anys de treball sobre la refundació del catalanisme al president de CiU, Atur Mas. Aquest document recull 48 propostes estratègiques fruit d’un debat intern sense pertinences partidistes ni limitacions. En aquest context, noms rellevants del món universitari han col·laborat en l’elaboració d’aquest treball com la rectora de la Universitat Ramon Llull, Esther Giménez-Salinas; la professora d’Economia de la UAB Muriel Casals; el degà de la Facultat de Filosofia de la UB, Jordi Sales; el catedràtic de la Universitat de Standford Joan Ramon Resina, i un llarg etcètera.

A més, el projecte de la Casa Gran compta, a més, amb la participació de l’exconseller de Cultura durant el govern de Pasqual Maragall, Ferran Mascarell; de Jaume Sobrequés, exdirigent del PSC i exdirector del Museu d’Història de Catalunya; del sociolingüista Albert Branchadell, dels escriptors Sam Abrams i Marta Pessarrodona; de l’exdirectora del Patronat Catalunya-Món, Maria do Carmo Marques-Pinto –un fitxatge de Carod-Rovira que va dimitir el 2008–; del professor d’Esade Daniel Ortiz, exmembre d’Unió Democràtica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada